Menu

Göta Energi – elbolaget för den prismedvetne

Ett elbolag kan väljas av många anledningar, bland annat för att göra en skillnad för miljön, men även som ett sätt att spara pengar. Om det är viktigt att ditt elbolag är billigt och inte kostar dig onödigt mycket pengar bör du välja ett elbolag som möter dina kriterier.

Valet av elbolag – ett talande val

Det finns olika sätt att göra sin röst hörd. Ett sätt är att gå till valurnan vart fjärde år och lägga sin röst på ett visst parti, ett annat sätt är att aktivt välja att köpa eller inte köpa vissa produkter i matbutiken eller i klädaffären och på så vis göra sin röst hörd med hjälp av plånboken. Ett tredje alternativ är att välja elbolag. Valet av elbolag kan nämligen säga en hel del om dig som konsument, om dina tankar och värderingar. Därför är det många som väljer elbolag utifrån vilken energikälla de anser är bäst eller utifrån vad de prioriterar högst. För vissa är det viktigaste att spara pengar på sitt elbolag och att göra en stor skillnad för sin privatekonomi.

Göta Energi – plånbokens vän

Elbolaget Göta Energi har växt kraftigt i popularitet senaste åren tack vare deras arbete och engagemang för att vara ett av Sveriges billigaste elbolag. För de flesta är det viktigaste att få sin vardagsekonomi att gå ihop och tack vare Göta energi är det många som gynnas av mer pengar i plånboken.